CREATIVE ART BY JESSICA

PIRAMIDES

De piramides worden gemaakt met o.a. epoxy, glinsters en sommigen met edelsteentjes, glassteentjes, droogbloemen en andere materialen. Wist je dat elke piramide een eigen unieke energie uitstraalt? Door de vorm, materialen en kleuren ontstaat er een helende werking. Je kunt ze daarom inzetten ter ondersteuning bij healingen en meditaties. Ze geven positieve levensenergie, balans, zuiveren de ruimte en verhogen je welzijn. En buiten dat, zijn ze erg mooi om te gebruiken als decoratie. 
Ik schrijf er altijd een boodschap bij vanuit mijn gevoel. Je ontvangt de volledige boodschap bij aankoop van een piramide.
Je kunt hem in een bepaalde ruimte zetten bv in de slaapkamer op een nachtkastje, in een praktijkruimte, woonkamer. Ook leuk om bij edelstenen neer te zetten. 
Ervaar zelf wat het met jou doet!
Een piramide is er al vanaf €29,95 (4,5x4,5cm)
 
 
IN OPDRACHT EEN PERSOONLIJK AFGESTEMDE PIRAMIDE
Ik maak ook persoonlijke piramides in opdracht met een handgeschreven reading erbij. Deze wordt afgestemd op jouw energie. Ze werken dan ook ondersteunend voor jouw eigen processen. 
De kosten hiervoor zijn 
€50 (4,5x4,5x5cm circa 47 gram) 
€80 (9x9x7cm circa 240 gram) 
€125,00 (14x14x15cm circa 1000-1200gram)
Ik heb alleen een naam en een foto nodig en de rest gaat intuïtief.

Bestellen kan door te appen naar 06-55534846 of mail naar jessicaimmenvanophem@gmail.com en geef hierbij aan wat je graag wilt kopen.