CREATIVE ART BY JESSICA

PIRAMIDES

De piramides worden gemaakt met o.a. epoxy, glinsters,  edelsteentjes, glassteentjes, droogbloemen en andere materialen. Wist je dat elke piramide een eigen unieke energie uitstraalt? Door de vorm, materialen en kleuren ontstaat er een helende werking. Je kunt ze daarom inzetten ter ondersteuning bij healingen en meditaties of om een ruimte te zuiveren en de trilling te verhogen op die plek. Ze geven positieve levensenergie, balans, zuiveren en verhogen je welzijn. En buiten dat, zijn ze erg mooi om te gebruiken als decoratie. 
Je kunt hem in een bepaalde ruimte zetten bv in de slaapkamer op een nachtkastje, in een praktijkruimte, woonkamer. Ook leuk om tussen edelstenen neer te zetten.  Ervaar zelf wat het met jou doet!
 
De piramides hiernaast worden te koop aangeboden. of kunnen in opdracht soortgelijk gemaakt worden.
 
 
IN OPDRACHT EEN PERSOONLIJK AFGESTEMDE PIRAMIDE
Ik maak ook persoonlijke piramides in opdracht met een handgeschreven reading erbij. Deze wordt afgestemd op jouw energie. Ze werken dan ook ondersteunend voor jouw eigen processen. 
De kosten hiervoor zijn 
€80 (9x9x7cm circa 240 gram) 
€125,00 (14x14x15cm circa 800-1200gram)
Ik heb alleen een naam en een foto nodig en de rest gaat intuïtief.

Bestellen kan door te appen naar 06-55534846 of mail naar jessicaimmenvanophem@gmail.com en geef hierbij aan wat je graag wilt kopen.